جزوه محاسبات سریع شیمی
جزوه حل سوالات استوکیومتری، محلول ها، ترمودینامیک
نام جزوه: جزوه محاسبات سریع شیمی | دسته بندی: جزوه | تعداد فایل: 1
فرمت: PDF | تعداد صفحات: ۲۴ | نویسنده: دکتر فرشاد هادیان فرد
منتشر شده در سایت تـرنـج بــوکــ
جزوه محاسبات سریع شیمی دبیرستان: با سلام، در این پست فایل جزوه جزوه محاسبات سریع شیمی کنکور را قرار داده ایم.
جزوه زیر شامل شامل تمام تکنیکهای ضروری و مورد نیاز برای انجام سریعتر محاسبات مربوط به سوالات شیمی دبیرستان که در حل مسائل مختلف شیمی از جمله استوکیومتری، محلول ها، ترمودینامیک و … کاربرد دارند!
جزوه محاسبات سریع شیمی کنکور:
📌حجم: ۱مگابایت
📌فرمت: پی دی اف (PDF)
📌تعداد صفحات: ۲۴ صفحه
📌آموزش کامل و جامع
📌به همراه مثال برای آموزش بهتر
📌شامل ۱۵ تکنیک برای پاسخگویی به تمامی سوالاتی که نیاز به محاسبه دارند
دانلود جزوه محاسبات سریع شیمی👇
همچنین از شما دعوت میکنیم از پست های جزوه شیمی دوازدهم تجربی و ریاضی و نمونه سوالات امتحانی نهایی شیمی دوازدهم تجربی و ریاضی بازدید نمایید.
بخشی از فایل جزوه آموزش محاسبات سریع شیمی :
تکنیک هشتم: گرد کردن اعداد در کسرهای بزرگ (۲)
از این تکنیک در حل محاسبات مربوط به سوالاتی استفاده میکنیم که پس از زدن تقریب، عددی بدست میآید که مقدار آن نزدیک به مقادیر عددی داده شده در دو گزینه بوده و این عدد، بین اعداد داده شده در آن دو گزینه قرار میگیرد. در این روش، پس از زدن تقریب، باید بررسی کنیم که عدد بدست آمده نسبت به جواب اصلی بزرگتر شده است، یا کوچکتر! به نحوی، این تکنیک محاسباتی مشابه به تکنیک سوم است.
توجه: اگر اعداد داده شده در چهار گزینه مسائل شیمی به مقدار زیادی به هم نزدیک بوده و فاصله آنها از هم کمتر از ۲۰ % بود، به هیچ وجه استفاده از روشهای مختلف تقریب زدن را به شما توصیه نمیکنیم!
هرچند که ممکن است برای این حالت هم تکنیکهای متفاوتی به شما ارائه داده شود، اما استفاده از این روشها هرگز دقت کافی را نداشته و عالوه بر آن، مدت زمان و میزان دقت مورد نیاز برای استفاده از آنها هم اغلب بیشتر از مدت زمان مورد نیاز و میزان دقت مورد نیاز برای حل سوال به صورت روتین میشود!!
به عنوان یک حرف دوستانه، توصیه میکنم در رابطه با چنین روشهایی گول حرفها و تبلیغات بیهوده رو نخورید. متاسفانه برخی از روشهای گفته شده، فقط در برخی از حالتها و محاسبات خاص جواب داده و مطلقا سر جلسه کنکور قابل استفاده نیستند.
تکنیک چهاردهم: رسیدن به ضرائب اعداد، به کمک مقدار میانگین آنها
با استفاده از این تکنیک، اگر میانگین دو داده عددی مختلف و مقادیر آن دو داده عددی را داشته باشیم، میتوانیم ضرایب(وزن) آن داده ها را بدست بیاوریم. برای مثال، اگر بخواهیم در یک نمونه از گاز کلر که از ایزوتوپهای طبیعی این عنصر تشکیل شده و جرم اتمی میانگین برابر با ۳۶/۲ است، درصد فراوانی هر ایزوتوپ(معادل با ضریب یا وزن فراوانی هر ایزوتوپ) را حساب کنیم، میتوانیم علاوه بر تکنیک یازدهم، از این
تکنیک محاسباتی هم استفاده کنیم. راه حل روتین، راه حل تکنیک یازدهم و راه حل تکنیک دوازدهم برای حل چنین سوالی به صورت زیر است: ……
ادامه جزوه در جعبه دانلودی بالا در دسترس می باشد.
با شرکت در نظر سنجی و پیشنهادات و انتقادات خود ما را در ارائه هر چه بهتر خدمات یاری کنید.💌